Kurk mozaïek Näytä suurempana

Korkkimosaiikki

MZKKOR

Uusi tuote

5,29 € sis. alv

5,29 € / pièce

Lisätiedot

Lengte300mm
Breedte300mm
Dikte6mm

Tiedot

Korkkimosaiikki on arkkitehtoninen luonnonmateriaali, joka on valmistettu viinikorkkien valmistuksen sivutuotteesta. Korkkilevyt ovat käsin arkkeihin asetettuja, jotka muodostavat korkkimosaiikin, joka on helppo asentaa lattialle ja seiniin.
Korkkimosaiikki voidaan asentaa perinteistä laattaliimaa ja valmislaastia käyttäen, joita on saatavilla jokaisessa rakennusmateriaalikaupassa. Mosaiikin lattiaan asennuksen jälkeen on suositeltavaa käyttää polyuretaanilakkaa (tai lattiamaalia) korkin pinnan vahvistamiseksi ja suojaamiseksi likaantumiselta.
Korkilla on monia etuja: se on lämmin, pehmeä, eristää erinomaisesti, on antistaattinen ja antibakteerinen ja mikä tärkeintä on uusiutuva materiaali, turvallinen maapallolle ja terveydellemme. Mosaiikki on helppo puhdistaa, se on pitkäikäinen ja luja, kestävä ja vaikeasti palava.

Sitä voidaan käyttää kylpyhuoneen lattiaan ja seiniin, suihkun alla, saunassa, purjeveneissä ja kaikissa asuin- ja työskentelytiloissa.
Tämä materiaali soveltuu käytettäväksi kosteissa tiloissa ja varmistaa erittäin hyvän liukastumiseneston.
Mosaiikkimme on luonnollisen sävyinen, jonka ansiosta se voidaan maalata minkä tahansa värisellä vesiohenteisella maalilla.

Mosaiikki myydään 300 mmx300 mm ”paloissa”. On suositeltavaa ostaa vähintään 10-15 % enemmän tavaraa.


TEE-SE-ITSE! Helppo asennus tavallisen joustavan laattaliiman avulla. Alustan pitää olla puhdas ja tasainen, asennuksen jälkeen tulee lakata, suojata puulakalla. Ennen asennusta on poistettava vanhat laatat, heikkolaatuinen betoni, lika ja muut epäpuhtaudet, joilla voi olla vaikutus korkkimosaiikin liimaamiseen.